Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Nem hiszed el, milyen frizurája lett Kozsónak

Kozso még ennyi idő után is mindig meg tudja lepni az embert, most épp a frizurájával keltett komoly feltűnést.

...svg content...Fotó: Instagram/Kozso
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kozso nagyon jól tartja magát, ember nem mondaná meg, hogy lassan 60 éves, de még csak a közelében sem lennénk a tippnek. Ezért pedig nagy dicséret jár neki, köszönhetően annak is, hogy odabent is fiatalos.

Jövő februárban lesz 58 éves, tehát már egyáltalán nincs messze attól, hogy meglegyen a hatodik x az életében. Mintha csak tegnap lett volna, amikor közel 30 évvel ezelőtt a 90-es évek közepén nekivágott a nagy karrierjének. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Eger egyik leghíresebb sztárja azóta óriási sikereket aratott, de talán ő is egyetért azzal, hogy lehetetlen visszahozni a 90-es éveket. Nagyon különleges esztendők voltak azok, és olyan dalokat hoztak, amik legendákká váltak.

Igazi magyar legendákkal találkoztak a Szigeten Hajdú Péterék (fotóval)

Kozsi is legenda lett, többek között a frizurája miatt is, ami most teljesen átalakult. 57 évesen is fitt, ugyanazokat az energiákat mozgósítja meg, mint régen, és közben mindig képes megújulni, mint például most.

Lapozó: 1 2

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.