Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Videó az Üllői úti súlyos buszbalaesetről

Hivatalos videós anyagot adtak ki a helyszínről, ahol sokan megsérültek, összesen 16 sérült került kórházba, egy súlyos sérülttel.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban több alkalommal is beszámoltunk a súlyos budapesti buszbalesetről, ami akár tragédiával is végződhetett volna. Időközben fotókat is közöltek a helyszínről, ahol jelentős anyagi kár is született.

Szerda délután csapódott neki egy személyautó egy busznak az Üllői Út és a Haladás utca kereszteződésénél. Egy további személyautó is érintett volt a balesetben, de csak enyhén, míg a villamossínekre, illetve az úttestre üzemanyag folyt ki, és megdőlt a felsővezeték egyik tartóoszlopa. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

„Műszaki mentés céljából nagy erőkkel vonultak ki a balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók. A buszból a sofőrt, míg a súlyosan összetört autóból egy embert a tűzoltók mentettek ki.” – írja a Katasztrófavédelem, mely videót is készített a helyszínen.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.