Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Érdekes újítással debütálhat a Xiaomi 13

Noha a Xiaomi még nem fejezte be a 12-es sorozat különböző változatainak gyártását, a pletykák szerint a 13-as család november közepén ennek ellenére is megérkezik.

Fotó: Xiaomi
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A Xiaomi 13 a Snapdragon 8 rendszerchip második-generációs verziójával és kijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval kerülhet majd bemutatásra, ám, itt érkezhet egy csavar, ugyanis a hírek szerint nem a csúcsmodellek ultrahangos technológiáját veti majd be a gyártó.

Úgy tudni ugyanis, hogy a gyártó az ujjlenyomat-felismerő optikai szenzoros változatának kifejlesztésén dolgozik, amit a 13-as sorozat egyik nagy újításának szán a vállalat. Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

Amellett, hogy igyekeznek nagyobb biztonságot nyújtani, a Xiaomi optimalizálja a leolvasási sebességet, a feloldási animációt és a haptikus, vagyis rezgő visszajelzést is.

Bár sokan csodálkozhatnak, hogy az ujjlenyomat-olvasó kapcsán miért egy gyengébbnek tartott technológia használatát vizsgálja a gyártó, a válasz valójában egyszerű, ugyanis a vállalat így szeretne spórolni.

A Xiaomi 13-as sorozata az olyan újdonságok használata miatt, mint például a Samsung által fejlesztett új kijelző, vagy akár az UFS 4.0 memória, már így is épp eléggé drága lesz, emiatt pedig fontos lehet, hogy bizonyos pontokon faragni tudjanak az árból.

Noha a Xiaomi egyelőre nem árult el részleteket a bemutatóról, a hírek szerint a csúcsmodellek bejelentésére az idei év utolsó negyedévében, valószínűleg november vagy december környékén kerül sor.

18 millió euróért vásárolhatja meg Mbappé Sergio Ramos madridi házát

Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a francia sztárjátékos a következő szezontól már a Real Madridot erősíti.