Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,359 $

Késes férfi fenyegette a rendőröket a párizsi Charles de Gaulle reptéren

A rendőrök lelőtték, mire a férfi belehalt a sérüléseibe. 

Fotó: Rendõrök járõröznek a párizsi Charles de Gaulle repülõtéren 2015. november 14-én, a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)
Európa

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Franciaországban elszabadult a rendőrök és rendvédelmi szervek elleni erőszak, folyamatosak a támadások, amelyek sokszor végződnek sérüléssel, rosszabb esetben halállal. 

Szinte nem telik el úgy nap, hogy egy rendőrt ne akarnának megölni, megfenyegetni – ezúttal is ez történt.  Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Egy késes férfit öltek meg a határrendőrök szerda reggel a Charles de Gaulle repülőtér 2F termináljánál – közölték rendőrségi források a Le Figaro című lappal.

„A rendőrök hidegvérrel semlegesítettek egy késsel fenyegetőző személyt a Charles de Gaulle repülőtéren ma reggel” – írta Twitter-fiókján a párizsi rendőrségi prefektúra.

A hajléktalan férfi rendőröket fenyegetett. Egy határrendőr lelőtte, amelynek következtében belehalt sérüléseibe. Információink szerint a férfi nem tett terrorista megjegyzéseket.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.