Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,00 Ft
Euró
389,09 Ft
Font
452,18 Ft
Bitcoin
62,610 $

Folyamatosan zajlik a magyar haderő fejlesztése, új haditechnikai kiszolgáló eszközök érkeztek

Ezúttal az tatai lövészdandár kapott új haditechnikai kiszolgáló eszközöket, miközben a háttérben folyamatosan zajlik a haderő fejlesztése.

Fotó: Facebook/Magyarország Kormánya
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar kormány minden eddiginél nagyobb energiákat mozgósít meg annak érdekében, hogy a haderő erősebb, nagyobb, fejlettebb legyen. Látván a világ alakulását, szükséges, hogy ezek a fejlesztések megtörténjenek.

A kormány igyekszik a lehető a leggyorsabban cselekedni, hogy minél hamarabb megtörténjenek ezek a fejlesztések. Ez számos haditechnikai eszköz beszerzését jelenti, amivel nincs egyedül a magyar hadsereg, többek között Németországban is óriási fejlesztésekbe kezdett. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

Nyilvánvalóan a források és a méretek is mások Németország esetében, de az jól látható, hogy több ország igyekszik fejleszteni a haderején. Ezek mind szükséges lépések ahhoz, hogy megerősítsék Magyarország védelmét és harcképességeit.

Ennek egyik állomása, hogy a tatai lövészdandár kapott új haditechnikai kiszolgáló eszközöket. Fotók is készültek az átvételről, amiket alább láthatunk, rajta például egy harckocsival, ami ugyancsak fontos szerepet tölthet be az egységnél.

Fontos információk jelentek meg Kína elnökének budapesti látogatása kapcsán

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.