Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Terézvárosi rongáló: „Grafikusnak tanulok, ezért szeretek betűket festeni” (videó)

Egészen abszurd magyarázattal állt elő a rongáló, akit a társaival közösen fogtak el a terézvárosi rendőrök a VI. kerületben.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Augusztus 6-án éjjel 2 óra után arra lettek figyelmesek a hatóságok a térfigyelő kamerákon keresztül, hogy a fiatalok az Oktogonnál, a Liszt Ferenc téren, valamint az Andrássy úton nonfiguratív firkákat rajzolgatnak az épületekre.

Látván a rongálást, nem sokkal később a rendőrök már a helyszínen is voltak, ahol elfogták, majd előállították a fiatalokat. A nyomozók a tetteseket gyanúsítottként hallgatták ki, egyikük beismerő vallomásában azt mondta, hogy grafikusnak tanul, ezért szeret betűket festeni. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást – írja a police.hu

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.