Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Már várták a börtönben a Top50-es körözési listán is szereplő kompolti férfit

Több bűncselekmény miatt is keresték már, most végre hűvösre került.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Rablás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy kompolti férfi ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság. A férfi volt élettársát támadta meg még augusztus 3-án – írta meg a police.hu.

Az elkövető először csak pénzt követelt a nőtől, ám miután nem kapta meg, amit akart, veréssel kezdte fenyegetni, majd kitépte kezéből a táskáját, a benne lévő tárcából elvette a nő pénzét, ezután pedig elmenekült. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az időközben a körözési toplistára is felkerült férfi napokig bujkált a hatóságok elől, ám augusztus 9-én a nyomára bukkantak, Kompolton fogták el a hajnali órákban, majd előállították, végül pedig kihallgatták.

Mint kiderült, a férfi nem volt ismeretlen a hatóságok számára, több vagyon elleni bűncselekmény miatt is keresték, az Egri Törvényszék garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt is körözte. A férfi azóta meg is kezdte büntetésének letöltését.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.