Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Ilyen szexin főz Tóth Andi, laposabb a hasa, mint bármikor

Jobbnál jobb formákat mutat Tóth Andi, aki a konyhában sem ügyetlen, független attól, hogy nem ezen a vonalon indult el.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi gyakorlatilag mindenben tehetséges, amibe belekezd, ezt már számtalanszor láthattuk. Noha még mindig fiatal, odabent egy idősebb lélek dolgozik, köszönhetően annak, hogy kemény időszakok vannak mögötte.

Ezek az időszakok csak erősebbé tették, ugyanakkor az ember normál esetben eltekintene ettől. Andinak a gyerekkora sem volt egyszerű, amiről részben már beszélt a Dancing with the Stars 2 ideje alatt, amit nem mellesleg megnyert. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az X-Faktor korábbi győztese, aki a Sztárban Sztárban szintén letette a névjegyét, mostanában boldognak tűnik. Ez mindenképpen jó hír, tekintve, hogy miken ment keresztül, és maximálisan megérdemli a boldogságot.

Interjú Zimány Lindával a Dancing with the Stars 3-ban, óriási név a mezőnyben (videó)

Szóval igen, nincs egyszerű dolga, soha nem is volt, hiába a nagy tehetség. Ettől független nem adja fel, és a karrierje igen szép utat ír le, egyre több felkérést kap, ami anyagi szempontból is fontos, hiszen pénzből él az ember.

Lapozó: 1 2