Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Interjú Rubint Rékával a TV2 hatalmas bejelentését követően (videó)

Rubint Réka nagyon izgatott a Dancing with the Stars miatt, ráadásul Andrei Mangra oldalán versenyezhet, aki nem mellesleg mindkét magyar évadban döntős volt, és legutóbb nyerni tudott Tóth Andi oldalán.

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 nem aprózta el, csak pislogtunk a bejelentések hallatán, Rubint Rékára sem számíthattunk, aki már most az egyik fő esélyes, ebben biztosak lehetünk. Egyrészt hatalmas rajongótáborral rendelkezik, hiába az utálók, másrészt mindene a mozgás, kiváló az állóképessége, plusz ott van Andrei, és ez így igen erős kombináció.

Réka elárulta, heves szívdobogással érkezett a táncterembe, úgy érezte magát, mintha az első randijára futott volna be. Amikor meglátta Andreit, nem akarta elhinni, hogy ez megtörténhet vele, mintha csak álmodott volna. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

„Annyira szerettem volna őt páromul, és hogy vele táncoljak.” Réka hisz abban, hogy az ember az energiájával és a gondolatával nagyon sok mindent megteremthet. „És ez most is beigazolódott, úgyhogy nagyon-nagyon boldog voltam, szinte el sem akartam hinni, amit látok.”

Amikor megüzente a családjának, hogy ki lesz a párja, csak annyit üzentek neki, „boszorkány”, utalván arra, hogy kit kívánt magának a versenyre, és végül bevonzotta. Biztos benne, hogy egy nagyon jó munkakapcsolat lesz ebből, és jól fognak tudni működni.

Lapozó: 1 2