Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Vendégeket vár Schobert Norbi, kevesebb mint 3 ezer forintból hozott ki egy adagot

Schobert Norbi ismét megmutatta, ügyesen is lehet igazán finomat és egészségeset enni, miközben nem roskadunk bele az összegbe.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Manapság szinte már mindenki figyeli az árakat vásárlásnál, köszönhetően annak, hogy a háborús infláció közepette igencsak megnövekedtek az árak. Schobert Norbi is láthatja ezeket a változásokat, de már korábban is igyekezett bemutatni, hogy lehet ezt sokkal olcsóbban is.

Norbi, a magyar fitneszguru ezúttal egy vacsorát mutatott be, ami adagonként kevesebb, mint 3 ezer forintból jön ki. Cserébe egy igazán ízletes ételt kapunk, főleg azok, akik nagyon kedvelik a húst, ahogyan Norbi is. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

„Ma este vendégeket várok! Ezt sikerült összehoznom. Egy adag kaja kevesebb mint 3000 Ft! Full hozzáadott cukormentes, full Update lowcarb.” – írta a posztjában Norbi, aki rendkívül guszta fotókat is csatolt mellé.

Tóth Andi kiült az ablakba énekelni (videó)

Bizony megéri otthon főzni! Menü: 1 db konfitált kacsacomb, párolt káposzta, 2 db vékony kacsamáj aszalt gyümölccsel grillezve, 1-1 gombóc Rácz Jenő által fejlesztett Update fagyi!” – folytatta a bejegyzésében a sztár.

Lapozó: 1 2