Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Az oligarchák megadóztatását sürgeti a Mi Hazánk

A megtízszereződött államadósság is szóba került.

...svg content...Budapest, 2022. június 28. Toroczkai László, a Mi Hazánk képviselõje felszólal az Európai Unió jövõjével kapcsolatosan képviselendõ magyar álláspontról szóló vitában az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 28-án. MTI/Bruzák Noémi
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Toroczkai László, a Mi Hazánk frakcióvezetője annak a véleményének adott hangot napirend előtti felszólalásában, hogy a lakosság helyett a globális és a hazai oligarchákat kellene megszorítania a kormányzatnak.

Szavai szerint óriási bajban van Magyarország, valamit tenni kell, a parlamentben el kellene kezdeni az ország „rendbetételét”, mindez pedig az elmúlt évtizedek elszúrt, elrontott gazdaságpolitikájának következménye. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

A kialakult helyzetért a Fidesz és a „balliberális pártok” váltógazdálkodását okolva azt emelte ki, az 1973-as 2 milliárd dollárról a rendszerváltás idejére megtízszereződött a magyar államadósság, „ezt súlyosbította a Fidesz-kormány az elmúlt 12 esztendőben”.

A Mi Hazánk elnök-frakcióvezetője egyebek mellett azt hangsúlyozta: csökkenteni kell egyes termékek áfáját, meg kell változtatni a gazdaságpolitikát, amely kiemelten a globális nagyvállalatokat támogatta.

MTI

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.