Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,76 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,94 Ft
Bitcoin
61,926 $

Tóth Andi kiült az ablakba énekelni (videó)

Tóth Andi folyamatosan készíti az új dalait, amiknek egy részéhez klipet is forgatnak, melyek általában igen nagy durranást okoznak a YouTube-on.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi nem panaszkodhat, mert általában valóban nagyot mennek az új dalai. Legutóbb három hónappal ezelőtt jelent meg új klipje a „Nem és nem”, mely jelenleg 1,3 milliós megtekintésnél tart.

Előtte a „atedalod” még nagyobbat ment, 3,6 milliónál jár, addig a „Néztek” című dal lassan elérheti a 25 milliós megtekintést, és nemcsak a fiatalok körében lett hallgatott. Az utóbbi évek egyik nagy slágere lett, amire sokan táncolnak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Szóval igen, Andi az utóbbi időben még aktívabb volt, és szerencsére az új albuma nagy siker, ami miatt még több fellépésre hívják. Megérdemelte már ezt a sikert, mert ha csak a puszta tehetségét nézzük, nemzetközi sztár is lehetne.

Shane Tusup a kis hercegnőjével

Egyelőre javarészt idehaza lép fel, később pedig bármi lehet, mert még mindig fiatal. Nagyon nincs miért aggódnia, hosszú évek múlva is meghatározó lesz a hangja, és akár közben stílust is válthat.

Lapozó: 1 2