Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Fazekas Vivien kijelentette, nincs esély újrakezdeni Molnár Gusztival

Teljességgel kizárta ezt az opciót, most újra kapott egy esélyt arra, hogy boldogan, kiegyensúlyozottan élje az életét.

Fotó: Instagram/Molnár Gusztáv
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fazekas Vivien és Molnár Guszti már nincsenek együtt, véget ér a házasságuk. A tönkrement házasság után Vivien előtt ott a nagy esély arra, hogy újra boldog és kiegyensúlyozott legyen, amit maximálisan megérdemelne a nehéz időszakokat követően.

Vivien talán többet is megtett, mint lehetett volna, nem hibáztatható ezért. Vannak, akik aggódnak érte, de ő egy erős nő, akinek ott van a család támogatása, és természetesen a barátokra is számíthat. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Sokan érdeklődnek nála, hogy van-e esélye az újrakezdéshez a színésszel. „Nincs.” – válaszolt Vivien arra a kérdésre, hogy úgy érzi, „már nincs esély az újrakezdéshez Gusztival?” Azt is elismeri, sokáig cipelte a súlyokat a vállain, de ennek most vége, és mindent megtett, amit csak lehetett.

„Nagyon sokáig cipeltem súlyos terheket a vállamon. Saját lelkiismeretem szerint én megtettem mindent, és megadtam minden segítséget! Napról napra jobban vagyok.” Azt is megkérdezték tőle az Instagram oldalán, hogyan éli a mindennapjait, úgy, hogy valamit helyre kell hoznia, vagy inkább ez egy hirtelen szabadság?

Lapozó: 1 2

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.