Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

L.L. Junior rendkívül őszinte vallomása: „Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni”

Nagyon őszintén beszélt L.L. Junior a magánéletéről, melyről az utóbbi időben rengeteget cikkezett a sajtó, sok pletyka jelent meg róluk.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Junior és Körtvélyessy Kinga tavaly a Nyerő Párosban is együtt szerepeltek, és sokáig úgy tűnt, hogy ők a legnagyobb favoritok. A közösségi médián keresztül rengeteget csámcsogtak az emberek a kapcsolatukon, sokan hiányoltak bizonyos dolgokat közöttük.

A rapper és énekes azonban sosem adta fel, mindent megtett, amit csak lehetett, ahogyan Kinga is, természetesen a közös gyermekük miatt is. Mindketten nagyon jó szülők, de vannak dolgok, amiket be kellett látniuk. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„S noha legutóbb még arról szóltak a hírek, megpróbálják megmenteni a házasságukat, – még párterápiára is jártak, úgy tűnik, már nincs tovább, vége.” – írja a Bors, akiknek lehetőségük volt exkluzív interjút készíteni a rapperrel.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni” – írta be Junior a történteket követően.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.