Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Puskás Peti egy nagyon komoly verdát kapott

Puskás Petinek ismét különleges élményben volt része, sokan elfogadnák azt a lehetőséget, amit ő kapott.

Fotó: Unsplash/Denin Lawley
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Puskás Peti régóta harcol az állatokért és a környezetvédelemért, ami nemes feladat, és egyúttal rendkívül nehéz is. Valójában, ha a Föld lakosságának legnagyobb része összefognak, nagyon rövid idő alatt olyan változásokat érhetnénk el, amiket jelenleg évtizedeket alatt sem tudunk megtenni.

Ameddig még mindig tömegével látni olyan embereket, akik szemetelnek, pazarolnak, és többek között állatokat kínoznak, ez a világ nem lesz jobb. Minden csak egyre rosszabb, és aggasztóbb, pedig óriási a potenciál a Földben. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Peti azonban folytatja a harcot, és igyekszik felhívni az emberek figyelmét arra, hogy sokszor apró dolgokkal is nagy változásokat lehet elérni. Az énekes az elektromos technológiát is nagyra tartja, ami már az életünk része.

Így énekel David Beckham a kislányával a The Weeknd koncertjén Miamiban (videó)

Az évek alatt számos olyan autómodell jött ki a piacra, amik teljesen elektromos hajtással rendelkeznek. A Ford Mustang Mach-E is közéjük tartozik, mely egyúttal különleges és páratlan élményt kínál.

Lapozó: 1 2

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.