Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,21 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
64,339 $

Vajna Timi helikopterrel ment tovább

A híres magyar sztár, aki már amerikai állampolgárnak is mondhatja magát, nemrég helikopterrel utazott tovább a franciaországi St. Tropez-ből.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi is járja a világot, csodálatos helyekre utazik, amiben semmi rossz nincs, még ha vannak is, akiknek ez nem tetszik. A pénz egyik legjobb felhasználási módja az utazás, hiszen ezen idő alatt számtalan új dolgot és embert ismerhetünk meg.

Nem beszélve a helyi kultúráról, szokásokról, ételekről, és még sokáig sorolhatnánk. Ha tehetnénk, akkor legszívesebben a nap 24 órájában úton lennénk, de egy élet is kevés lenne ahhoz, hogy bejárjuk az egész világot. Soron kívül Kiszabadították az Adácsnál kisiklott tehervonat mozdonyvezetőjét

Ez pláne igaz akkor, ha egyes helyeken akár éveket is el szeretnénk tölteni, annyira megfognak bennünket. Timi például az államokba szeretett bele, nem tud betelni vele, és már az állampolgárságot is megszerezte.

Ebben a szexi ruhában ünnepelt Kimi Räikkönen felesége

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne térne vissza Európába, mert időről időre ezen a kontinensen is jól érzi magát. Franciaország is egy ilyen helyszín, számos olyan város van, ahol nyáron aztán különösen nagy az élet.

Lapozó: 1 2

Eddig még nem látott iPhone-t dobhat piacra az Apple

Egy friss elemzői jelentés szerint az Apple egy karcsúbb, kisebb kijelzővel rendelkező iPhone modellt dobhat piacra 2025-ben.