Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Egy pillanatra megállt az idő Szalai Laura bikinis fotói láttán

Lovas Annabella egyik legjobb barátnője, aki szintén A Nagy Ő legutóbbi szériájában szerepelt, ugyancsak komoly bikiniformát tudhat magán.

Fotó: Instagram/Szalai Laura
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A sors furcsa fintora, hogy Annabella és Laura az egyik legjobb barátnők lettek, amire nem sok esélyt adtunk volna. Azok, akik figyelemmel követték a TV2 társkereső műsorát, láthatták, hogy Annabella és Laura között dőlt el, kit választ a végén A Nagy Ő.

Sokan egyértelműen azt mondták, Annabellát kellene választania Dávidnak, mert nem illenek össze Laurával. Dávid végül Laura mellett tette le a voksát, de a kapcsolatuk nem tartott sokáig, igen hamar véget ért. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Laura azóta boldog párkapcsolatban él, mint azt láthatjuk is az Instagram oldalán, aminek több mint 31 500 követője van. Ez pedig igen szép, és népszerű is a követők, rajongók körében, akik figyelték a műsort és drukkoltak neki.

Molnár Andi formája több mint beszédes, rendkívül vonzó

Nagyon boldog, a párja abszolúte illik hozzá, míg Annabellával remek barátok lettek. Több közös eseményen is jártak, illetve számtalanszor programoztak már együtt, így a műsor kapcsán egy barátságot is nyertek.

Lapozó: 1 2

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.