Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,92 Ft
Euró
387,04 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
66,364 $

Így ünnepelte Berki Mazsi a születésnapját, kívánt, majd az égbe tekintett (videó)

Minden bizonnyal természetesen az elhunyt férje, Berki Krisztián is erősen a gondolatai között volt, beszédes, ahogyan felnéz.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 31 éves Berki Mazsi élete teljesen megváltozott azzal, hogy Berki Krisztián pár hónappal ezelőtt hirtelen elhunyt. Továbbra sem tudni, mi okozta a sztár halálát, Mazsi egyelőre nem árulja el a részleteket, és Krisztián édesanyja sem tudhatja.

Bármi is legyen az ok, a múlton nem lehet változtatni, Berki Krisztián elhunyt, nem láthatja felnőni a kislányait. Ami a legrosszabb az egészben, hogy még csak elköszönni sem tudott a szeretteitől, másrészt a második kislánya alig pár hónapot tölthetett el vele. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Mazsi azóta Balin is járt, amiért sok támadást kapott, sokaknak nem tetszett, hogy a gyász időszakában elutazik. Ez a tábor azonban a lelki megerősödésről szólt számára, és nem a távolság határozza meg a gyászt.

Rendkívül közelről mutatta meg hatalmas dekoltázsát a milliárdos Kylie Jenner

A fiatal egyedülálló édesanyát sokan támogatják, keveset van egyedül. A közösség is folyamatosan érdeklődik, és minden segítséget készek megadni neki, amiért rendkívül hálás, akárcsak a barátainak és a családjának.

Lapozó: 1 2