Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,08 Ft
Bitcoin
62,691 $

Egy hároméves kislány ragadt az autóban a tűző napon Óbudán, azonnal cselekedtek a rendőrök

Az óbudai rendőröknek nagyon gyorsan kellett cselekedniük, hogy elkerüljék a súlyosabb helyzetet, ami végül nem következett be.

Fotó: Az MVM Észak-Budai Fűtőerőmű Kft. FŐTÁV-kéménye, valamint Óbuda vasútállomás és az Óbudai Baseball és Softball SE Óbudai Baseball Arénája 2020. december 29-én. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint az eset augusztus 4-én történt 16 óra 10 perc körül Budapest III. kerületében. Az óbudai rendőröknek kellett intézkedniük, méghozzá nagyon gyorsan, hogy a hároméves gyermek ne kerüljön nagyobb veszélybe.

A kisgyermek édesanyja kért segítséget a rendőrségtől, mivel a lánya az autóban ragadta tűző napon, ami rendkívül veszélyes tud lenni. Szirmai Alexandra rendőr őrmester és Varga Ferenc rendőr törzsőrmester a helyszínre siettek, majd miután meggyőződtek arról, hogy a kislány jól van, betörték a vezető oldali ablaküveget.

Ezt követően kinyitották a kocsit és a hároméves kislányt épségben átadták a megrémült anyukájának.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.