Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,143 $

Gelencsér Timi feneke kerekebb, mint egy tökéletes alma

A híres modell és egykori szépségkirálynő szereti a gyümölcsöket, de még egy tökéletesen kerek alma sem tudja felülmúlni a formáját.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi egészen kiskora óta rajong a sportért, a mozgásért, és mindenért, ami ezzel kapcsolatos. Meg is látszik a formáján, bár ez messze nem lenne ilyen hangsúlyos, ha nem élne egészséges életet.

Timi számára kiemelkedően fontos a helyes táplálkozás, és természetesem a gyümölcsök sem maradhatnak ki az étrendjéből. Az alma sokak nagy kedvence, de most olyat mutatnunk Nektek, ami láttán garantáltan nem az alma kerül középpontba. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Nem nehéz kitalálni, hogy miről van szó, hiszen Timi fenékformája is klasszis, és ha ilyen rövid shortot visel, akkor aztán a férfiak pláne sokkhatás alá kerülnek. Még egy tökéletesen kerek alma sem tud versenyezni a TV2 sztárjának formájával.

Szavak nincsenek Weisz Fanni fenékformájára, 10/10

„Alma a kertből. Egyre több helyen hallom és olvasom, hogy a koronavírus-járvány, a klímakrízis és az élelmiszerárak emelkedése miatt sokan szeretnének átállni valamennyire az önellátásra…” – osztotta meg a gondolatait, tapasztalatait Timi.

Lapozó: 1 2

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.