Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,721 $

Megérkezett a dátum, ekkor tér vissza Joaquin Phoenix Jokerként (videó)

A rendező eredetileg nem is tervezte folytatni Arthur Fleck történetét, azonban a kasszasiker és a rajongók biztatása abszolút meggyőzte.

Fotó: Joaquin Phoenix amerikai színész, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek odaítélt elismerést a Joker című filmben nyújtott alakításáért a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án. MTI/EPA/Will Oliver
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Remek hír a rajongóknak, immár hivatalos alcímet és premierdátumot is kapott a Joker folytatása, amely napra pontosan öt évvel az első rész bemutatója után jelenik meg a mozikban, mégpedig 2024. október 4-én.

A 24.hu szerint a film a Joker: Folie à Deux címet kapta, amely nagyjából azt jelenti, hogy őrület két személyre, ám valójában egy pszichológiai jelenségre utal, amikor a pszichotikus téveszméktől szenvedő beteg „átragasztja” egészséges társára a mentális zavarait. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

Korábban már bejelentették, hogy Lady Gaga fogja eljátszani Harley Quinnt, így aztán nem olyan nehéz kitalálni, hogy kettejük közös őrülete fog megjelenni a mozivásznon, remélhetőleg annyira érdekfeszítő módon, hogy a nézőknek eszükbe sem jut a film alatt felkelni a székeikből.

A folytatásban természetesen az Oscar-díjas Joaquin Phoenix tér vissza, a filmet pedig ismét Todd Philips rendezi, aki eredetileg nem is tervezte folytatni Arthur Fleck történetét, azonban a kasszasiker és a rajongók biztatása abszolút meggyőzte – írta a Variety.

A főszerepet eljátszó színész nem kevés gázsit kér azért, hogy ismét Joker bőrébe bújjon, a hírek szerint 20 millió dollárt, azonban az első rész jelentős nyereségéhez viszonyítva (62,5 millió dollárból készült, több mint egymilliárd dollárt hozott) már nem is tűnik soknak.

Jobb, ha mindenki felkészül, 500 forint lesz egy gombóc fagylalt idén nyáron

A változatosság kedvéért ismételten drágulásra kell készülni a süteményeknél, miközben a kakaó világpiaci ára rekordszintre emelkedett, egy gombóc fagylalt pedig legalább 500 forint lesz a nyáron.