Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Kegyetlenül szexin feszül Kocsis Alexandra fenekén a nyári szett

Kocsis Alexandra abszolúte garancia arra, hogyan hozhatja ki magából a maximumot, mindent, ami csak benne van.

...svg content...Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A legtöbb ember nem hozza ki magából a maximumot, de igazán még csak 60%-ot sem. Rengeteg potenciált halmoznak fel, mind testi, lelki és mentális szinten is, amin érdemes elgondolkozni, hogy mennyire pazaroljuk el az életünket.

Rengeteg időt fecsérelünk el arra, hogy búslakodunk, szomorkodunk, és még többet panaszkodunk, kifogásokat keresünk. Ennek pont annyi értelme van, mint amikor megfogadunk valamit, és végül azt nem tartjuk be. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Fontos, hogy meglegyen bennünk a kitartás, mert mindennek ez az alapja. Ha a kitartás adott, sokkal többet hozhatunk ki magunkból, és nem kell atomtudósnak lennünk ahhoz, hogy tudjuk, ez valóban így van.

Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya játék közben apucival

Fittnek és egészségesnek lenni jó, Kocsis Alexandra az egyik leghíresebb képviselője ennek, akit sokan az Exatlon Hungary-ből ismernek, két évadban is szerepelt, és csodálatosan nézett ki, lehengerlő volt az adások alatt.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.