Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,14 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
454,68 Ft
Bitcoin
59,054 $

Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya játék közben apucival

A kislány látható módon nagyon jól érzi magát a szülei társaságában, akik vigyáznak rá, óvják, és természetesen sokat játszanak vele.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy gyermek életében rettentő nagy szerepet játszik a játék, a kikapcsolódás. Gyakorlatilag éveken át nincs más feladatuk a gyerekeknek, mint játszani, és még emlékszünk ezekre a felhőtlen időkre.

Néha fárasztónak éreztük, most azonban fordult a kocka, és tudjuk, hogy aranyéletünk volt, hiszen a munka megint más tészta. Tóth Gabiék lánya nagyon szerencsés, hogy ilyen szép környezetben és szeretetben nőhet fel, ráadásul két rendkívül tehetséges szülő mellett. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Nem kizárt, hogy a kislány az anyukájától és az apukájától is örökölt olyan tulajdonságokat, amik által akár ugyanarra a pályára léphet. Pár évnek még el kell telnie ahhoz, hogy mindez kiderüljön, és jelenleg nem is olyan fontos.

Nem vette el teljesen Horváth Éva kedvét a kerékbilincs, gyönyörű lett a frizurája

Az azonban igen, hogy boldog, és hétről hétre egyre nagyobb, tisztán látni a fotókon. Rendkívül gyorsan fejlődik, a szülei sokat foglalkoznak vele, és a közös játék sem maradhat ki a sorból, ami mindig nagy móka.

Lapozó: 1 2