Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Vajna Timi különleges jelet kapott, nagyon hiányzik neki Andy Vajna

Andy Vajna ma ünnepelné a 78. életévét, amit már nem élhetett meg, tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából.

Fotó: Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andy Vajna nevét mindenki ismeri, Hollywood egyik legsikeresebb producere volt, sok világsztárral ápolt barátságot. 2019 januárjában azonban elragadta őt a halál, pedig megannyi terve volt még az életében, de azokat már nem valósíthatta meg.

Vajna Timi összeomlott, amikor értesítették férje haláláról, és a mai napig hiányzik neki. Andy számára a mai nap igen különleges lett volna, mert 78 éves lenne, de így is sokan megemlékeznek róla, többek között Timi is. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

„Drága Andy, ma lennél 78 éves. Remélem, valahogy hasonlóan ünnepelsz az angyalokkal. Nagyon hiányzol.” – írta a posztjában Timi, mellékelve egy fotót a legendás magyar producerről, aki már nem lehet velünk.

Rubint Réka az Országos Mentőszolgálat videójában: „Teljesen sokkos állapotba kerültem”

Timi egy különleges jelet is felfedezett, amiről szintén mutatott egy fotót. Nemrég számolhattunk be arról, hogy a magyar sztár Franciaországba utazott, ahol egy igen különleges autót fedezett fel, elsősorban annak rendszáma miatt.

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.