Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Eljött a búcsú ideje, Lékai Máté távozott a Telekom Veszprém kézilabdacsapatától

Ezzel mindkét fél számára egy igazán sikeres és hosszú időszak zárult le.

Fotó: Rasmus Lauge, Lékai Máté, Blaz Blagotinsek (b-j), a vesztes veszprémi csapat tagjai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében a harmadik helyért játszott Telekom Veszprém és a német THW Kiel mérkőzés után Kölnben, a Lanxess Arenában 2022. június 19-én. A Telekom Veszprém 34-34-es rendes játékidőt követően hétméteresekkel kapott ki. MTI/Kovács Anikó
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Lékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától. A klub honlapjának vasárnapi híradása szerint a felek közös megegyezéssel bontották fel a jövő nyárig szóló szerződést.

A 147-szeres válogatott irányító régebben a PLER KC, a Pick Szeged, valamint a szlovén RK Celje játékosa volt, a veszprémieket 2014 óta erősíti. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Az elmúlt nyolc évben a bajnoki címet négyszer, a Magyar Kupát hatszor, a SEHA Ligát négyszer nyerte meg, illetve hatszor léphetett pályára a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében.

Veszprémi színekben 315 mérkőzésen 753 gólt szerzett, a 2016/17-es szezonban a szurkolók szavazatai alapján ő kapta a Carlos Pérez-díjat, 2019 és 2021 között pedig csapatkapitány volt.

(MTI)

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.