Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,58 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
456,36 Ft
Bitcoin
57,823 $

Imádod Baby Grootot? Pazar hírünk van számodra!

A Disney+ jóvoltából augusztus 10-től mi is megnézhetjük a Baby Grootról szóló minisorozatot.

Fotó: Disney+
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Én vagyok Groot!

A Disney+ kínálatában augusztus 10-től lesz elérhető a sokak által várva várt és tündérinek ígérkező I Am Groot című, animációs minisorozat, melyben a címszereplő Baby Groot kalandjait követhetjük végig. Soron kívül Az eladóknak és a vásárlóknak sem jött be az Aldi újítása

Fotó Disney+

Grootot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: ő az a fafigura, akinek szókészlete mindössze abból a három kifejezésből tevődik össze, hogy „én”, „vagyok”, és „Groot”, ennek ellenére A galaxis őrzői-filmek egyik legkomikusabb karaktere.

Ha esetleg nem emlékeznél, hogy miért lett Grootból Baby Groot, egy kis emlékeztető: A galaxis őrzői első részében Groot feláldozta magát, hogy megmentse újdonsült barátait, majd a csapat elültette a beszélő fa egyik hajtását, melyből a stáblistás jelenetekben már ki is nőtt a vidáman táncolgató Baby Groot.

Most pedig megjelent az első előzetes is az animációs minisorozathoz, melyben arra fókuszáltak, hogy bemutassák, milyen nehéz lehet a pici Grootnak, hiszen ahogy a trailerben is látható, az apró beszélő fánál szinte minden sokkal, de sokkal nagyobb – külön kiemelnénk azt a pillanatot, amikor egy levél hullik Grootra, ott ugyanis tökéletesen látszódnak a méretbeli különbségek.

Sorra ürülnek ki az óriásgyárak, miután az Apple elviszi a gyártás egy részét Kínából

Döbbenetes látványt nyújt a Foxconn egykor 50 ezer munkavállalót foglalkoztató elhagyatott létesítménye.

Élőben adja a tv a Dortmund-PSG Bajnokok Ligája elődöntőt szerda este

Szerda este 21 órától feszül egymásnak a Dortmund és a PSG Németországban a Bajnokok Ligája az elődöntő első mérkőzésén.

Mesés jutalmat kapnak a grúz futballisták az Európa-bajnokság miatt

Az Eb-újonc grúz labdarúgó-válogatott 30 millió larit kap, ha továbbjut csoportjából a nyári Európa-bajnokságon, ahol a legjobb tizenhat között a magyar nemzeti csapattal is összekerülhet.