Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Gáspár Evelin fenékformája szabályosan üt, beérett a sok és kemény munka

Nagyon ütős lett a forma, joggal lehet rá büszke Gáspár Evelin, és legyen is, hiszen rengeteget kellett tennie érte.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin az évek alatt sok plusz kilótól szabadult meg, ami már önmagában komoly eredmény. Gyakorlatilag ez jelenti az első igazi lépést az egészséges életmód felé, ami egyúttal a legegyszerűbb is.

Abból a szempontból a legegyszerűbb, hogy messze nehezebb tartani az ideális súlyunkat, és még nehezebb azt igazi izmokká formálni. A legnehezebb pedig az, amikor lefogytunk, izmosak vagyunk, és meg akarjuk mindezt tartani. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Nincs ennél nehezebb, sem mentális, sem fizikális szempontból, hiszen mindig változik az életünk, jöhetnek betegségek, és így tovább. A gyerekvállalás is erősen befolyásolja ezt, szóval egy női forma mögött mindig több a kemény munka.

Palvin Barbi tökéletes szettje magával ragadó

Ezt kár lenne tagadni, ahogyan azt is, hogy Evelin élete formáját mutatja, és sokan szeretnének úgy kinézni, mint ő. Vékony, izmos, formás, és közben megvan benne a kellő határozottság, illetve az önbizalom.

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.