Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,04 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
63,244 $

Tóth Andi nem unatkozott szombat éjjel (videók)

Tóth Andi kicsit sem unatkozhatott szombat éjjel, nagyon nagy bulikat csinált, és videók is készültek róla.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi állandó téma a bulvársajtóban, és ez valószínűleg még egy darabig így lesz. Sőt, most, hogy kiderült, újra kapcsolatban van, minden eddiginél többet foglalkozhatnak vele az újságírók és az emberek.

Egy ideje pletykáltak róla, hogy Marics Peti az új párja, a szintén fiatal és rendkívül sikeres énekes. A közös „csókos” videójuk több mint beszédes volt, és meg is osztotta az emberek véleményét a hír, független attól, hogy ehhez nagyjából senkinek semmi köze. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Andi és Peti generációjuk egyik leghíresebb képviselői, hatalmas tömegek előtt lépnek fel, és ez a nyár számukra is meghatározó. Már csak amiatt is, hogy találkoztak, és azok sincsenek kevesen, akik támogatják őket.

Így bulizik Vajna Timi Franciaország egyik legmenőbb helyén (videó)

A jövőben valószínűleg sok közös tartalmat láthatunk tőlük, a rajongók pedig alig várják ezeket a pillanatokat. Sőt, egy közös dal sem lehetetlen, ami valószínűleg jó pár milliós nézettséget hozna, és ez senkit nem lepne meg.

Lapozó: 1 2