Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Tolvai Reni hófehér fogsorán túl csak a formás keblei látványosabbak

A hazai sztárvilág egyik legismertebb képviselője minden szinten jól érezheti magát, és közben élvezi a napfényt, a jó időt.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni időközben újabb mérföldkövet ünnepelhetett a közösségi médiában, amire érdemes felhívni a figyelmet, ugyanis sok ezer követője van. Ez annak is köszönhető, hogy kiváló formában van, a férfiak csak úgy epekednek iránta.

Sőt, a nőktől még több dicséretet kap, ami pedig nagyobb elismerés, mert tudjuk, hogy a nők közül sokan hogyan néznek egymásra. Renit elismerik, de mindig vannak, akik csak irigykednek, és keresik a hibákat. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Renin nemigazán találni, abszolúte illik a karakteréhez ez a forma, amivel sokan elégedettek lennének. Rengeteg munka van benne, és ennek most még inkább élvezheti a hatásait az önbizalom oltárán az énekesnő.

Kiderült, hova utazott Sarka Kata és lánya, nagyon messzire mentek (fotóval)

Visszatérve a közösségi oldalára, már több mint 150 ezer követővel bír az Instagramon, így most célba veheti a 200 ezret. Kis időnek el kell telnie ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, de biztosak vagyunk benne, hogy sikerrel jár majd.

Lapozó: 1 2