Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Gelencsér Timi még víztöltés közben is vonzó

Szinten minden helyzetben szexi Gelencsér Timi, aki egyúttal egy rendkívül hiteles sportos reklámarc, nem véletlenül szeretne vele dolgozni a cégek.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timiben minden megvan ahhoz, hogy valaki sikeres és elismert legyen. Az igazi sikert azonban a kitartása és a teherbírása hozta meg, független attól, hogy nagyon tehetséges, ami vitathatatlan.

Remek érzés lehet, amikor egy kereskedelmi csatorna felkarol, egyre több lehetőséget ad, és közben folyamatosan fejlődsz. Timi a TV2 családjának tagja, és már számos műsorukban szerepelt, nem is akárhogyan. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Pár héttel ezelőtt még az Ázsia Expressz forgatásán járt, mint versenyző, hamarosan pedig megtudhatjuk, mi vár rá a folytatásban. Addig is folytatja az edzéseket, és mint mindig, stílusosan teszi ezt meg, látványos vonalakkal.

Kiderült, hova utazott Sarka Kata és lánya, nagyon messzire mentek (fotóval)

„Ugye Ti is figyeltek a vízfogyasztásra és megisztok napi 2-3 liter vizet?! (a lónyálak nem számítanak bele!) Általánosságban elmondható, hogy 10 testsúlykilogrammonként napi 350 ml víz fogyasztása javasolt!” – osztotta meg a hasznos információt Timi.

Lapozó: 1 2