Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,367 $

Kiderült, hova utazott Sarka Kata és lánya, nagyon messzire mentek (fotóval)

A világ egyik legkülönlegesebb városába utazott el Sarka Kata és lánya, aki már most majdnem olyan magas, mint az édesanyja.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata elismert üzletasszony, az egyik legnagyobb médiaszemélyiség, és egészen nyugodtan tekinthetnénk rá modellként is, mert rendkívül fotogén, és látványosabbnál látványosabb fotósorozatok jelentek meg róla.

Kata egy igazán csillogó és érdekes személyiség, de a legtöbb sztártól eltérően messze kevesebbet mutat a mindennapjaiból. Azok közé tartozik, aki meghúzott egy határt, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne adna betekintést a kulisszák mögé. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ez főként időszakos nála, valamikor hetekre eltűnik, de az utóbbi időben nem panaszkodhattak a követők, mivel Kata folyamatosan aktív. Ennek sokan örülnek, hiszen rengetegen kedvelik és kíváncsiak rá.

Így kő-papír-ollózott Alonso a Hungaroringen (videó)

Utazni is nagyon szeret, az Egyesült Államok minden bizonnyal az egyik kedvenc helyszíne lehet. Nem is oly rég Miamiban járt a barátainál, ahol egy igazi legendával is találkozhatott, aki a valaha volt egyik legjobb futballistája.

Lapozó: 1 2

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Emberi csontokra bukkantak Ajkán egy tóban

Emberi csontokra bukkantak egy tóban Ajkán, ami miatt nyomozást indított a rendőrség, egyelőre keveset tudni a csontokról.