Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Kocsis Alexandra őrületesen szexin mutat az új edzőruhájában

Az Exatlon Hungary sztárja nemcsak a televízióban hívta fel magára a figyelmet, hanem a közösségi médiában is.

...svg content...Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vannak karakterek, akik akkor is felhívják magukra a figyelmet, ha nem feszülnek meg érte. És vannak, akik ha megfeszülnek is, nemigazán figyelnek rájuk, és ebből van a több, különösen mostanában, amikor egyre többen szeretnének ebből élni.

Kocsis Alexandrának nincs ezzel gondja, mert egy igen színes, érdekes és különleges karakter, aki már egy puszta róla készült fotóval is sokakat képes motiválni. Mindent tud az edzésekről, a fejlődésről, a test felépítéséről, és ő maga a garancia arra, hogy ez működik. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nyilván mindenki mást is mást jelent a tökéletes recept, mert nincs két ugyanolyan ember, illetve öregszünk. Az öregedéssel egyre inkább másra lesz szükség, de ha kitartóak vagyunk, még többet tudunk kihozni magunkból, mint azelőtt.

Videón, ahogyan Majoros Hajni táncol, nagyon érzi a ritmust (videó)

Szóval igen, Alexandra, az Exatlon Hungary korábbi évadainak egyik legnagyobb sztárja egy igazán érdekes személyiség. Imád fejlődni, új dolgokat megismerni, és valljuk be, vadítóan állnak rajta az edzőruhák.

Lapozó: 1 2

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.