Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Így ünnepelték Gáspár Bea születésnapját, Győzike megható sorokat írt hozzá (fotók)

Győzike nagyon boldog, hogy Bea továbbra is kitart mellette, évtizedek óta alkotnak egy párt, jóban és rosszban egyaránt.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sok jó és rossz dolgot is megéltek együtt, immáron mindketten nagy sztárok, nemcsak Győzike. Sőt, ez a család többi tagjára is értendő, mindkét kislányból felnőtt nő lett, akik rendkívül népszerűek a közösségi médiában.

Bea szintén, nagy karriert csinált a szakácskönyvével, és bizonyítja, hogy milyen kivételes képességei vannak a konyhában. Lassan ő is egészen közel lesz az 50-hez, de jól tartja magát, és Győzike nagyon boldog, hogy ilyen felesége lehet. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Bea csütörtökön ünnepelte a születésnapját, amin Virág nem lehetett ott, hiszen együtt nyaral a párjával. Evelin azonban ráért, és természetesen ő is a szerelme oldalán jelent meg, míg Győzike rendkívül hálás Beának.

Ezzel a verdával érkezett meg Verstappen a Hungaroringre

„Köszönöm szépen, hogy itt vagy mellettem! Bea Nagyon szeretlek, te vagy a legjobb feleség a világon! Boldog Szülinapot Kívánok!” – írta a bejegyzésében Győző, aki több mint hálás a feleségének.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.