18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Felakasztva találtak rá egy várandós nőre Szabolcsban

A nyírpilisi nőn már nem lehetett segíteni, a rendőrség pedig azonnal megkezdte a nyomozást a furcsa haláleset ügyében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tamara Gore
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Rejtélyes haláleset rázta meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét, közelebbről Nyírpilist, ahol a napokban a közösség egyik szeretett tagját holtan találták. Az ügy még tragikusabbá vált azzal, hogy Mariann várandós volt, mint arról a Bors beszámolt.

Egy házban találtak rá a holttestre, és úgy tudni, hogy felakasztotta magát. A lapban azt írják, hogy a helyiek korántsem biztosak az öngyilkosságban, szerintük Mariann volt párjának lehet köze az ügyhöz. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Áldott állapotban volt, nagyon várta a kicsit, így kizártnak tartom, hogy maga ellen fordult volna, méghozzá ilyen borzalmas módon. Egyszerűen nem tudom róla ezt elhinni.” – mondta a Bors kérdésére az egyik gyászoló barát.

Azt mondják, Marian volt párja agresszív volt, és többen nem is nézték szemmel, hogy egy párt alkotnak. A halálesetet követően F. Pál brutálisan rátámadt a nevelőapjára, akit kétszer megütött egy baltával, majd elmenekült.

A helyiek összefogtak, valóságos hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, majd miután megtalálták, értesítették a rendőrséget. A Bors úgy tudja, a rendőrök nagy készültséggel mentek ki a helyszínre, mert hatalmas tömeg gyűlt össze a férfi elfogására.

A rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló nyomot, ami azt jelenti, hogy Mariann öngyilkos lehetett, hiába volt várandós. A férfit pedig emberölés kísérlete miatt tartóztatták le, aki várhatóan hosszabb időre börtönbe mehet, ha bizonyítást nyer a támadás.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.