Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

MEGÉRKEZETT: Majka és Curtis legújabb közös száma, amiben Nika is ott van

A vártnak megfelelően pénteken be is futott Majka és Curtis új közös száma, ami hatalmas durranásnak ígérkezik. A két rapper nagyon odatette magát.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A vártnak megfelelően pénteken be is futott Majka és Curtis új közös száma, ami hatalmas durranásnak ígérkezik. A két rapper nagyon odatette magát.

Majka és Curtis korábban nagyon nagy sikereket értek el a duójukkal. Külön is megállják a helyüket a szakmájukban, de amikor közösen állnak a színpadon, az még erősebb energiákat sugároz a rajongók felé, akik imádják a közös dalaikat. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Mindketten letették a névjegyüket a szakmában, így külön-külön és duóban is nagy tömegeket voltak képesek megmozgatni. Sajnálatos módon volt egy hosszabb szünet, és eleinte úgy tűnt, hogy jó ideig nem számíthatunk tőlük közös számokra.

https://liner.hu/az-54-eves-mike-tyson-felsoteste-veszelyes/

Szerencsére ismét jó a kapcsolat közöttük, és Curtis visszatért a zenekarhoz, miközben több saját, nagy sikerű dalt is kiadott. A bejelentéssel egyértelművé vált, hogy jönni fog az újabb óriási durranás és sláger a párostól.

A várakozásnak vége, megjelent Majka és Curtis új közös száma, amit már rengetegen vártak izgatottan. Érdekes lesz látni, hogy milyen sikereket ér el a dal, például a Kasza Tibi feat. Dér Heni – Ez annyira Te című klipjéhez képest, ami már 8 millió megtekintésnél tart a YouTube-on.

A dal címe „A csúcson túl” lett, melyben Majka és Curtis mellett ott van Nika is. Nem szeretnénk spoilerezni, szóval inkább csak hallgassátok meg a számot, ami igen pörgős lett, nem beszélve a videoklipről, melyben a jobbnál jobb autók is főszerepet kaptak.

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.