Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Halálos csütörtök: meghalt egy kerékpáros Csepelen

Rövid időn belül több halálos baleset is történt Magyarországon, legutóbb Csepelen, ahol egy kerékpáros vesztette életét.

Fotó: Unsplash/Julian
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számolhattunk be arról, hogy meghalt egy motoros Budapesten szerdán, nem sokkal éjfél előtt. Legutóbb Csepelen történt halálos baleset, ezúttal egy kerékpáros vesztette életét, akin már nem lehetett segíteni.

Reggel 7 óra 41 perc körül történt a tragédia, a körülmények egyelőre tisztázatlanok. Egy kerékpáros és egy autóbusz ütközött össze egymással Csepeli út és a Lámpás utca kereszteződésében, ami halállal végződött. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

A balesetben olyan súlyosan megsérült a kerékpáros, hogy már kórházba sem lehetett szállítani, életét vesztette a helyszínen. A rendőrök a helyszínelés idejére a Lámpás utcát a II. Rákóczi Ferenc út és a Csepeli út között lezárták – írja a police.hu.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.