Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Szimplán elájulsz Szente Gréti combizmától, bikiniben

A fiatal lány szinte a maximumot hozza ki magából, még mindig csak a 20-as évei legelején jár, és már most sokat tett le az asztalra.

Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szente Gréti egycsapásra hatalmas sztárrá vált, miután a TV2 lehetőséget adott számára az Exatlon Hungary harmadik évadában. Enyhén szólva is élt ezzel a lehetőséggel, hiszen megnyerte a versenyt, a 15 milliós fődíjat.

Mindez, ha nem lenne elég, egy év múlva visszatért Dominikára az All Stars évadban, amit ugyancsak megnyert, és megint 15 millió forinttal lett gazdagabb. Ezzel gyakorlatilag meg is határozhatja a következői éveit, rengeteget terhet vehetett le a vállairól. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Mivel valóban ő volt a legjobb, teljesen megérdemli a sikert, és a csillogást, amiben a közösségi médiában van része. Az Instagramon több ezren like-olják a posztjait, ő pedig cserébe nagyon aktív.

Igazi álomnyaralót kínál eladásra Vasvári Vivien, 219 millió forint az ára

Napi szinten posztol, néha többször is, függően attól, épp mit csinál. Ha nyaral, akkor általában aktívabb, és ezúttal is látványos fotók készültek róla. Legutóbb a combizmait villantotta meg a part szélén, amit sokan díjaztak.

Lapozó: 1 2