Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Hosszú Katinka egészen különleges ruhája, szenzációsan áll rajta

Katinka mindig nagyon jól érzi magát a párja mellett, és ez most is kiderült, hiszen nevetni, boldognak lenni jó.

...svg content...Fotó: A negyedik helyezett Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én. MTI/Kovács Tamás
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az utóbbi években annyi minden rossz történik a világban, hogy néha elfelejtünk boldognak lenni. Mindez furcsán hangozhat, de csak gondoljunk vissza a covidos időszakra, a korlátozásokra, a lezárásokra, a tilalmakra.

Sokkal kevesebb volt a boldog ember, majd amikor elmúltak a nagy hullámok, minden megváltozott. Egycsapásra az emberek felszabadulttá váltak, minden sokkal ideálisabb lett, és az emberek arca is megváltozott. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Most, hogy itt az ukrajnai háború, és annak negatív gazdasági hatásai, megint nincs egyszerű dolgunk. Fontos kitartanunk, mert csak így lehetséges, és közös erővel sikerülhet, akárcsak a koronavírus idején.

Szabó Dóri ragyogóan néz ki, az egyik legformásabb hazai sztárunk

Szerencsére még mindig vannak pozitív karakterek, mint például Hosszú Katinka, akit nagyon kedvelünk, nemcsak a sportmúltja miatt. Ugyan az éttermében még nem jártunk, rajta van a listánkon, mindenképpen ki fogjuk próbálni!

Lapozó: 1 2

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.