Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,708 $

Ittas traktoros ütötte el a Csongrád-Csanád megyei motorost, aki belehalt a sérüléseibe

A motoros belehalt a sérüléseibe, utasának maradandó fogyatékossággal gyógyuló sérülései keletkeztek. 

...svg content...Fotó: MTI/Donka Ferenc
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

 2019. október 11-én 17 óra körül ittas állapotban közlekedett egy traktoros egy Csongrád-Csanád megyei falu földútján, amikor egy útkereszteződéshez érve ittasságából adódóan nem adott elsőbbséget az aszfaltozott úton közlekedő motorosnak, és változatlan sebességgel a sértett elé kanyarodott.

Bár a motoros vészfékezett, az ütközést már nem tudta elkerülni. A baleset következtében a motorvezető a helyszínen az életét vesztette, míg utasa maradandó fogyatékossággal gyógyuló sérüléseket szenvedett. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az Ügyészség beszámolója szerint a vádlottat halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolják, vele szemben börtönbüntetés és végleges hatályú járművezetéstől eltiltás kiszabására tettek indítványt.

Kiemelték, hogy a vádirat szerint a vádlott a gépjárművezetésre egészségügyi okból alkalmatlan, akinek a bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek