Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,731 $

Így áll jelenleg a koronavírus a szennyvízben

A 29. héten a szennyvízben mért koronavírus-örökítőanyag koncentrációja országos átlagban stagnál. 

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A vizsgált települések többségénél stagnál a szennyvízben a koronavírus koncentrációja – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a honlapján kedden. 

Azt írták: a 29. héten a szennyvízben mért koronavírus-örökítőanyag koncentrációja országos átlagban stagnál.  Soron kívül 2022 októbere óta nem találnak egy 16 éves jászberényi lányt, nem ment haza az iskolából

A tendencia a vizsgált települések többségénél stagnáló, emelkedés négy városban – Nyíregyházán, Salgótarjánban, Szegeden és Szombathelyen – tapasztalható, míg a budapesti agglomeráció településeinek – Tököl, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Budakeszi, Százhalombatta – mintájában csökkenés mérhető – tették hozzá. 

Az NNK közlése szerint a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja 18 mintavételi hely esetében a mérsékelt, míg négy mintavételi helyen – Nyíregyházán, Tatabányán, Pécsen és Békéscsabán – az úgynevezett emelkedett kategóriába esik.

(MTI)

Hivatalosan is bejelentették Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccsének elhalasztását

Mike Tyson és Jake Paul biztosan nem küzd meg egymással az eredeti időpontban július 20-án, miután a legendának egészségügyi gondjai akadtak.