Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Kocsis Alexandra elképesztő olasz bikinis fotója

Olaszországba utazott el az Exatlon Hungary sztárja, aki bikiniben még nagyobb klasszis, mint azt bárki gondolná.

...svg content...Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenben nőben van vonzerő, és csak rajtuk múlik, hogy mit és mennyit hoznak ki magukból. Ez csak részben igaz, mert manapság minden eddiginél nehezebb párt találni, és ez sokat kivesz az emberből.

Itt jön elő a belső motiváció, ami rengeteget tud hozzáadni az életünkhöz. Kocsis Alexandra, aki mindamellett, hogy egy kiváló sportoló, mentális szinten is nagyon erős, és szereti a mélyebb témájú beszélgetéseket, amik igazi értékeket hordoznak magukban

Ez manapság egyre ritkább, és egyre kevesebben keresik az ilyen embereket, de ezzel nem kell foglalkozni. Alexandra a belső nagy motivációjának köszönhetően nagyon sikeres abban, amit csinál és a formája lenyűgöző.

Demcsák Zsuzsa soha nem volt ennyire vonzó, mint most (fotóval) Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A nyári forma nem okoz nála problémát, és bikiniben valami egészen extrát képes mutatni. Most épp Olaszországban mutatja meg, hogy milyen különlegesek a magyar lányok, és ezzel megint rendkívül magasra tette a lécet.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.