Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,77 Ft
Euró
396,25 Ft
Font
469,25 Ft
Bitcoin
61,365 $

Rácz Jenő végtelenül aranyos közös fotója a divatos kislányáról

Napról napra növekszik Rácz Jenő és Gyuricza Dóri közös gyermeke, akit hatalmas szeretetben nevelnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri továbbra is nagy boldogságban élnek, ennél boldogabbak már nem is lehetnének. Nem csoda, hiszen nagyon jól működik közöttük a kapcsolat, és nagy álmuk teljesült, amikor megszületett a babájuk.

Sokat nem kellett várni a nagy eseményre, Dóri hamar teherbe esett, és ezzel egy igazán izgalmas időszak vette kezdetét. A fiatal lány már tudja, milyen édesanyának lenni, és rendkívül hasznos tapasztalatokat ad át az embereknek. Soron kívül Varga Barnabás már Magyarországon van

Minden egyes nap sok mindent lehet megtapasztalni egy gyerek mellett, és Dóri már több hónapja édesanya. Sokkal többnek tűnik ez odabent, mert a napok intenzívek, és mindig vannak új kihívások.

Radics Gigi hollywoodi sztárként Budapesten, nagyon szexi

Jenő is elmondhatja ugyanezt magáról, apaként is sokat tanult, igyekszik mindent megadni a szeretteinek, ami csak lehetséges. Abszolúte kiveszi a részét a munkából, a gyermeknevelésből, amivel teret és időt ad Dórinak.

Lapozó: 1 2

Hivatalos: nem lesz új választás Budapesten, Karácsony Gergely marad a főpolgármester

A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere.