Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Tóth Gabi smink nélkül a nagy hőségben

Tóth Gabi smink nélkül is lenyűgözi a rajongóit, míg azok, akik sminkben sem kedvelik, mindig találnak valamilyen hibát, amit annak gondolnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi számára ez a nyár igen intenzív, már csak amiatt is, mert visszatértek a nagyobb események, a fesztiválszezon, és így tovább. Megannyi lehetőség van arra, hogy találkozzon a rajongókkal, akik nagyon szeretik őt.

Sokan állnak mögötte, teljes vállszélességgel támogatják, és ez fontos, mert Gabit az utóbbi időben sokat támadták. Ez pedig hatással van a lelkére, de amikor szembesül azzal, hogy mennyire szeretik, akkor csak erősebbé válik. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A híres énekesnő nem is oly rég Erdélyben turnézott, és olyan élményeket kapott az emberektől, amikre mindig emlékezni fog. Most pedig igyekszik átvészelni ezt a pokoli hőséget, ami nem túl egyszerű.

Gabi egy szelfivel tért vissza, amin smink nélkül láthatjuk, és ez most messze nem egy beállított fotó. A természetességet sugározza, miközben a Sztárban Sztár leszek! egyik zsűrije igyekszik felhívni az emberek figyelmét.

Som-Balogh Edina olyan szexi formában van, mint talán még soha

„Ma is vacsoraest és koncert itt Palkonyán, de most bőrpihentetés. Természetesen az árnyékban. Kenjétek a fényvédőt és igyatok sok vizet. Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben” – írta a posztjában Gabi.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az időjárási szélsőségek és az algavirágzás következtében kellemetlen szagú ivóvízről érkeztek lakossági bejelentések több Balaton környéki településről.