Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,99 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,74 Ft
Bitcoin
62,937 $

Videón a kegyetlen budapesti támadás, kis híján végzett vele

Szerencsére a szolgálaton kívüli rendőrök a lehető legjobb időben voltak a legjobb helyen, így megmenthették a sértett életét.

...svg content...Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi közlemény szerint tavaly július 10-én éjszaka egy VIII. kerületi szórakozóhely előtt kialakult dulakodás során egy 20 éves budapesti férfi leütött egy 36 éves férfit, majd a magatehetetlenül fekvő áldozata fejét tovább ütötte és taposta.

A bántalmazásnak a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság két szolgálaton kívül arra járó munkatársának közbelépése vetett véget. A támadó elmenekült, de a közben értesített józsefvárosi járőrök perceken belül elfogták a közelben – írja a police.hu. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A sértett életveszélyes állapotba került a támadás miatt, és csak a szolgálaton kívüli rendőrök közbelépésének, illetve a gyors orvosi ellátásnak köszönhette az életét. Kiderült, hogy a támadó egy közeli szórakozóhelyen ünnepelt a rokonaival, majd az ittas férfi több családtagjába is belekötött.

Ezt látva próbálta őt megfékezni az arra járó 36 éves férfi, mire a támadó majdnem végzett vele. A bűncselekmény idején 20 éves P. Gábort kihallgatását követően a budapesti életvédelmi nyomozók őrizetbe vették, azóta pedig más bűncselekmény miatt kiszabott jogerős szabadságvesztését tölti.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály munkatársai a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett kísérlet miatt folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat a napokban küldték meg az ügyészségre.