Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Metzker Viki vonzóbb és szexibb, mint valaha, komoly a szett

Amikor visszafogott, akkor is szexibb, mint azok, akik sokkal inkább igyekeznek megmutatni magukat, és ez néha kínos tud lenni egyesek számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jól látni azt a fajta trendet, hogy az emberek erőszakosan akarják megmutatni, ők mennyire jól néznek ki, milyen idomokkal rendelkeznek. Ez sokszor inkább kellemetlen és kínos, ami nem minden pasinak jön be.

Nyilván vannak, akiknek ez tetszik, és imádják a közönséges megjelenést, de ez inkább káros, főleg a fiatalokra nézve. Valahogy egyre inkább hiányzik a minőségi erotika, és az igényes, divatos megjelenés. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Metzker Viki például soha nem akar sok lenni, abszolúte nem tartozik bele a fentebb említett körbe, mégis egy rendkívül feltűnő és egyedi jelenség. Az egyik legvonzóbb sztár, aki megmutatja, a kevesebb néha több.

Győzike üzent, miután tele van vele a sajtó

Neki is vannak igazán forró fotói, ám ezekkel nem lépi át a határt, és közben hozza a különleges karakterét. Imádjuk a stílusát, és sok ezren vannak így, akik követik az Instagram oldalán, ahová ismét feltöltött magáról pár remek fotót.

Lapozó: 1 2

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.