Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Olyan szinten elkapkodták Lewandowski Barcás mezeit a Camp Nou shopjából, hogy hiány lett a W-ből

Teljes az őrület, de a klub ígérete szerint csütörtökig megoldják a problémát.

...svg content...MTI/EPA/STEPHANIE LECOCQ
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Még 24 óra sem telt el azóta, hogy a Barcelona hivatalosan is bejelentette a lengyel sztár szerződtetését, máris elszabadult a „Lewandowski mánia”. A Bayerntől érkező csatár rég nem látott lelkesedést váltott ki a drukkerekből.

Mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy a Camp Nou shopjából pillanatok alatt elkapkodták a nevével ellátott mezeket, amiből most még újat sem tudnak készíteni, hiszen a boltban elfogyott a W-betű – számolt be róla a Mundo Deportivo. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Túlzott aggodalomra ugyanakkor semmi ok, a shop üzemeltetői ígérete szerint csütörtökre megoldják a problémát, és ha időben megérkezik a W-szállítmány, akkor egy darabig biztosan nem lesz hiány a Lewa-mezekből. Ráadásul ha minden igaz, a környék boltjaiban is maradt még belőlük.

A Lewandowski-hatás egyébként a közösségi oldalakon is érezhető, David Saura, a klub egyik kommunikációs munkatársa szerint csak az Instagramon 116 millióan látták a Lewandowskihoz kapcsolódó hivatalos Barca-videókat.

Mindezt úgy, hogy a lengyel még be sem mutatkozott új csapatában, az Inter Miami elleni felkészülési meccsen ugyanis még nem lépett pályára, előbb megkezdi az edzést a Barcelona keretével.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.