Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Joe Biden a Fehér Házban fogadta Ukrajna first ladyjét

Az amerikai elnök virágcsokorral fogadta Olena Zelenszkát.

MTI/EPA/BONNIE CASH
Észak-Amerika

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Volodimir Zelenszkij felesége szerdán a kongresszus előtt szólal fel, ezt megelőzően azonban látogatást tett a Fehér Házban, valamint az amerikai first ladyvel is egyeztetéseket folytatott.

Olena Zelenszka és Jill Biden többek között az orosz-ukrán háború civilekre gyakorolt hatásairól is beszélt, mely még évekig jelen lesz Ukrajnában. Emellett az Egyesült Államok folyamatos támogatása is szóba került, mint ahogy Oroszország lehetséges felelősségre vonása. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Zelenszka a hivatalos program szerint Linda Thomas-Greenfielddel, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövetével és más amerikai kormánytisztviselőkkel is találkozik a nap folyamán – írta meg a The Guardian.

Tegnap többek között Antony Blinken külügyminiszterrel is találkozott, szerdán pedig helyi idő szerint 11 órakor szólal fel az amerikai képviselőház és a szenátus tagjai előtt.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.