Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,46 Ft
Euró
389,42 Ft
Font
457,25 Ft
Bitcoin
70,767 $

Így utasította vissza Hugh Jackman-t Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsát még a világhírű színész is randira hívta, ám ebből nem lett semmi, de csak a műsorvezetőn múlt a dolog.

...svg content...Fotó: Fotó: Hugh Jackman ausztrál színész (j) és Patrick Stewart brit színész a Logan című filmjük ázsiai bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten Tajpejben 2017. február 28-án. (MTI/EPA/Richie B. Tongo) Létrehozás dátuma
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hugh Jackman az egyik legünnepeltebb sztár Hollywoodban, aki Ausztráliából jutott el a világhírnévig. Van pár híres ausztrál társa, akik ugyancsak világsztárok lettek, és egy ideje ő is közéjük tartozik.

A mai napig imádják a nők, sokan epekednek érte, de hiába, boldog a családjával. Az 53 éves színész számos nagy filmet tudhat maga mögött, és nála jobb Farkast elképzelni sem tudnánk, sajnáljuk, hogy leadta a szerepet. Soron kívül Orbán Viktor üzent a magyar repülőtér visszavásárlásával Gyurcsányéknak

Természetesen Magyarországon is vannak rajongói, nem is kevesen. Kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa, a TV2 sztárja még beszélgetett is a színésszel, aki elmondása szerint elhívta őt vacsorázni, de végül visszautasította őt.

Mellkasröntgenen járt Curtis egy magánkórházban

A Pénzt vagy semmit forgatásának ideje alatt kérdezte meg Kasza Tibi Zsuzsát, valójában mi történt közöttük. Viccesen megjegyezte, semmi sem történt közöttük, de az intenzíven, ugyanakkor azt elismeri, találkoztak, egy légtérben voltak.

Lapozó: 1 2

A kormány megígérte, újra miénk a repülőtér

Hivatalosan is bejelentették, hogy a magyar repülőtér immáron ismét magyar tulajdonban van.

Már Európában is elérhetővé tették a Google új alkalmazását

A Gemini mindössze pár hónapja került bemutatásra, s az EU mellett már az Egyesült Királyságban is le lehet tölteni az androidos mobilokra.

Vitézy olyat vállal a metróval, amit Karácsony nem tudott teljesíteni

Vitézy Dávid érezhetően nagy magas sebességi fokozatra kapcsolt a kampányidőszak hajrájában, most épp arra tett ígéretet, amire évek óta várnak a budapestiek Karácsony Gergelytől.