18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Őrületesen szexi cuccban állt színpadra Mardoll, erre senki sem számított

Catherine Dederick szereti a feltűnést, de erre a szexi szettre talán senki sem számított, ami egyeseknek sok, míg mások maximálisan értékelik, amit látnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Mardoll - Catherine Dederick
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Catherine Dederick, Mardoll egy igazán feltűnő karakter, akit először a Survivor legutóbbi évadában ismerhettünk meg. Sokan nem tudták, hogy ki is ő, majd szép lassan megismerték, és megkedvelték.

Nyilván voltak, akik nem mellé álltak, de a többségnek tetszett a karaktere, és jól is játszott. Ügyesen forgatta a szálakat, Gáspár Evelin pedig a barátnője lett, sok időt töltöttek el együtt a két szigeten. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Nem sokkal később már az X-Faktorban tűnt fel, szabályosan berobbant a produkciójával. A valaha volt leglátványosabb és legintenzívebb előadások voltak az övé a versenyben eltöltött ideje alatt.

Olyan átélést még senkitől sem láthattunk, mint tőle, remek színészi képességei vannak, amit nehéz volt nem látni és érezni. Sokáig is jutott, de nem ő nyerte meg a tehetségkutatót, ugyanakkor ez sem vette el a kedvét.

Hollywood ünnepel: Jennifer Lopez és Ben Affleck már házasok

Mint azt alább láthatjátok, nemigazán vett vissza, és a mozdulatok is önmagukért beszélnek. Valószínűleg jó páran zavarba jöttek, amikor megláttál Mardollt ebben a szettben, majd ahogyan behajolt.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.