Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,70 Ft
Euró
391,31 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
60,318 $

Frenkie de Jong csak egyetlen csapatért lenne hajlandó elhagyni a Barcelonát

Csakhogy ez a csapat nem Angliában van.

MTI/EPA/DAN HIMBRECHTS
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Frenkie de Jong spanyol sajtóhírek szerint csak a Bayern Münchenért lenne hajlandó elhagyni a Barcelonát. A holland játékost az elmúlt hetekben a Manchester United és a Chelsea csapatával hozták szóba, de úgy tűnik, hogy a Premier League kevésbé vonzza.

Hasonló volt a felállás 2019-ben is, akkor az Ajaxtól csak a Barca vagy a PSG tudta volna elcsábítani, előbbinek sikerült is. A katalánok azonban szeretnék megspórolni a fizetését, így jöhetett szóba a távozás lehetősége. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

De Jong nem most szemelte ki magának a Bayern-t sem, a bajorok játékstílusa, a bajnoki esélyek és a Bajnokok Ligája ambíciók mellett pedig az sem elhanyagolható tény, hogy közel lenne Hollandiához, illetve Matthijs de Ligt, de Jong barátja is hamarosan a müncheniekhez igazolhat.

Ez azonban vélhetően csak elméleti lehetőség, mivel a Bayern valószínűleg nem engedheti meg mindkét holland leigazolását, arról nem is beszélve, hogy a Barcelona és a Bayern München közötti viszony jelenleg meglehetősen hideg.

Robert Lewandowskit mindenképp meg akarták ugyanis tartani a németek, de a spanyol együttes addig ostromolta őket, mígnem beadták a derekukat. A tárgyalások viszont rendkívül nyögvenyelősek voltak, Mateu Alemany, a Barca sportigazgatója nem igazán akarta megkönnyíteni a párbeszédet a két csapat között – írta meg a goal.com.